Welkom Arrangementen Zalen Catering 't Boshuys Foto's Contact Over ons Agenda
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!
Partycentrum de Zandstuve zalen Serrezaal
Zandstuve serre
De Bosrand t Veld Serrezaal De Borg t Keldertje Capaciteit

Serrezaal

De serrezaal is onlangs bijgebouwd als uitbreidingsmogelijkheid voor grotere partijen. In de praktijk blijken veel gasten de voorkeur te geven aan deze sfeervolle ruimte, die ook in toenemende mate gebruikt wordt voor huwelijksvoltrekkingen. Het tijdloze interieur met rotan stoelen, loungesets, veel lichtinval en de riante schuifpui maken de serre bijzonder gezellig. Met de ingebouwde beamer kunnen hier zowel videoclips, trouw- of familiefoto's als PowerPoint presentaties worden afgespeeld. Bij grote feesten waarbij ook de serre wordt betrokken,  kunnen beelden uit de andere ruimtes getoond worden. Zo hoeven de gasten geen moment van uw feest te missen!
De zeven zekerheden van de Zandstuve 100% Gasttevredenheid, daar gaan we voor! 1Service 2Maatwerk 3Vers 4Vermaak 5Sfeervol 6Vernieuwend 7Wensen
Dennenweg 11 | 7683 RS Den Ham Telefoon +31 (0)546 671650 info@dezandstuve.nl
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!