Welkom Arrangementen Zalen Catering 't Boshuys Foto's Contact Over ons Agenda
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!
Zandstuve ligging
Ligging Faciliteiten Medewerkers Leveranciers Haringparty In de media Vacatures

Ligging

Partycentrum de Zandstuve ligt verscholen in het groen, op steenworp afstand van Ommen, Vriezenveen, Wierden, Hellendoorn en Rijssen, aan de rand van het Brinkdorp Den Ham, in de mooiste coulissen van Twente.

Omringd door solitaire eiken, statige beuken en fraai vormgegeven terrassen is partycentrum de Zandstuve locatie bij uistek voor gasten die houden van rust en ruimte. Zowel het tegenovergelegen natuurreservaat als de verschillende tuinen lenen zich uitstekend voor professioneel opgezette heisessies, picknicks of (sportieve) activiteiten. In de tuin klinkt regelmatig het jawoord en worden vergaderingen gecombineerd met een informatieve wandeling met de boswachter.  

Online sfeerimpressie >>  

 
 
 
 
De zeven zekerheden van de Zandstuve 100% Gasttevredenheid, daar gaan we voor! 1Service 2Maatwerk 3Vers 4Vermaak 5Sfeervol 6Vernieuwend 7Wensen
Dennenweg 11 | 7683 RS Den Ham Telefoon +31 (0)546 671650 info@dezandstuve.nl
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!