Welkom Arrangementen Zalen Catering 't Boshuys Foto's Contact Over ons Agenda
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!
Partycentrum de Zandstuve bruiloft buiten
Partycentrum de Zandstuve personeel
Ligging Faciliteiten Medewerkers Leveranciers Haringparty In de media Vacatures

Onze leveranciers

In onze keuken werken wij uitsluitend met de beste ingrediënten en als het kan uit eigen streek. Deze worden met zorg geselecteerd door onze ambachtelijke en gecertificeerde leveranciers. Vers is bij ons ook echt vers. Alleen op deze manier kunnen wij een onderscheidende kwaliteit garanderen. Onze leveranciers kunnen dit onderschrijven. Voor ons betekent dat de basis voor een goede en langdurige samenwerking.   

Duurzame salades uit eigen keuken
In de zomer van 2013 zijn de recepturen van Groentenhuis Jan Toerse overgenomen. Deze 30 jaar oude recepten worden exclusief voor de Zandstuve ingezet en worden vervaardigd volgens het "mijn boer" concept. Mijnboer-producten gaan terug naar het authentieke idee van streekproducten van een vertrouwde boer. Ze komen altijd uit ons eigen land. De producten onder dit label zijn dan ook echte seizoensproducten. Daardoor zijn ze niet het jaarrond beschikbaar, maar wel op het moment dat ze het allerlekkerst zijn.


Mals en luxe rundvlees van Twentse bodem
Mals rundvlees van de hoogste kwaliteit en met de lekkerste smaak. Dat is waar het ons om gaat. In Twente werkt een aantal boeren met eenzelfde passie voor goed vee en vlees. Zij mesten onze runderen. In een groene omgeving, waar nog rust en ruimte is.
De zeven zekerheden van de Zandstuve 100% Gasttevredenheid, daar gaan we voor! 1Service 2Maatwerk 3Vers 4Vermaak 5Sfeervol 6Vernieuwend 7Wensen
Dennenweg 11 | 7683 RS Den Ham Telefoon +31 (0)546 671650 info@dezandstuve.nl
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!