Welkom Arrangementen Zalen Catering 't Boshuys Foto's Contact Over ons Agenda
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!
Zandstuve Haringparty
Ligging Faciliteiten Medewerkers Leveranciers Haringparty In de media Vacatures

Haringparty

Ieder jaar nodigt partycentrum de Zandstuve haar (vaste) gasten, familieleden, vrienden, zakenrelaties, bekenden en geïnteresseerden uit voor de inmiddels traditionele ‘Haringparty’. Naast het proeven van Hollandse Nieuwe staat het versterken van de onderlinge relaties hierbij centraal. Elk jaar koppelen wij een selectie van goede doelen aan dit evenement waaraan ook onze gasten een vrije gift kunnen doneren. Op deze manier bieden wij maatschappelijke ondersteuning op zowel lokaal als internationaal niveau. 

Ook benieuwd naar de smaak van Hollandse Nieuwe bij de Zandstuve? Kijk op onze website voor de definitieve datum (1e helft  juni).
De zeven zekerheden van de Zandstuve 100% Gasttevredenheid, daar gaan we voor! 1Service 2Maatwerk 3Vers 4Vermaak 5Sfeervol 6Vernieuwend 7Wensen
Dennenweg 11 | 7683 RS Den Ham Telefoon +31 (0)546 671650 info@dezandstuve.nl
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!