Welkom Arrangementen Zalen Catering 't Boshuys Foto's Contact Over ons Agenda
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!
test2
Actueel Archief

Grote opkomst tijdens jubileum de Zandstuve

Jubileumreceptie brengt € 5.500,-- op voor het goede doel

Den Ham, 10 november 2009 – Op zaterdag 7 november jl. vierde partycentrum de Zandstuve haar 25 jarig jubileum. Ruim 640 gasten bezochten de Zandstuve om de familie Blekkenhorst te feliciteren met deze mijlpaal. In totaal werd een bedrag van € 5.500,-- gegeven voor een selectie van goede doelen.

Vaste gast als Jubilaris
Niet alleen huldigde de Zandstuve vorige week vier van haar trouwe medewerkers, ook de familie Veerenhuis werd tijdens de receptie als vaste gast van het eerste uur in het zonnetje gezet. Dat gebeurde tijdens een toespraak die Henk Jansen namens de familie Blekkenhorst gaf. Henk Jan Blekkenhorst: “tijdens de voorbespreking met Henk Jansen kwam de beginfase van de Zandstuve ter sprake. Het feit dat de familie Veerenhuis als eerste een feestje gaf en, onder anderen, nog steeds loyaal is aan ons bedrijf vinden we bijzonder en dat wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan”.

Combinatie van Goede Doelen
Net als bij de jaarlijkse haringparty besluit familie Blekkenhorst met de opbrengst een vijftal goede doelen te steunen. Geen makkelijke selectie omdat dochter Jolien is betrokken bij een diaconaal project (de bouw van een opvang voor kinderen in Namibië www.diaconaalprojectdenham.nl) en zoon Jerry actief is voor WorldGranny (www.worldgranny.nl) en Stichting Wiesje (www.wiesje.nl), de stichting van Gerda Havertong. Daarnaast steunt Henk Jan al jaren het Liliane fonds (www.lilianefonds.nl) en draagt de familie Blekkenhorst Stichting Circle of Life (www.circle-of-life.nl) en het werk van Rianne Binnenmors in Nepal een warm hart toe. Via een verdeelsleutel is het bedrag inmiddels gedoneerd aan de bovenstaande goede doelen.
De zeven zekerheden van de Zandstuve 100% Gasttevredenheid, daar gaan we voor! 1Service 2Maatwerk 3Vers 4Vermaak 5Sfeervol 6Vernieuwend 7Wensen
Dennenweg 11 | 7683 RS Den Ham Telefoon +31 (0)546 671650 info@dezandstuve.nl
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!