Welkom Arrangementen Zalen Catering 't Boshuys Foto's Contact Over ons Agenda
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!
Het concept

De Verjaardagsdames
De Verjaardagsdames, een feestje voor u! Een goede naam behoeft geen uitgebreide uitleg. Toch is dit een zodanig vernieuwend concept dat een korte toelichting geen overbodige luxe is (zoals ook De Verjaardagsdames niet zijn, geen overbodige luxe). Deze nieuwe service is een aanvulling op het huidige aanbod dat partycentrum de Zandstuve al jaren, na volle tevredenheid voor vele gasten, levert. De Verjaardagsdames is ontstaan vanuit de gedachte om ook gasten in hun eigen omgeving te kunnen ontzorgen. Ook een feest van de ‘gewone’ verjaardag te maken.

Hoe zijn De Verjaardagsdames in te zetten?
De Verjaardagsdames zijn er voor het totale pakket van feesten. De dienst is gebaseerd op het ontzorgen van de jarige of diegene die een verjaardag (jubileum) wil vieren. U bepaalt zelf hoe u De Verjaardagsdame wilt inzetten. Waar wilt u in ontzorgt worden? Dit kan zijn in de voorbereiding, maar ook juist tijdens de verjaardag. De Verjaardagsdames is een dienstverlening op maat met een scala aan mogelijkheden.

Wat kunt u van De Verjaardagsdames verwachten?
Er is bijna niets wat u niet kunt verwachten van De Verjaardagsdames. Van boodschappen doen tot het schoonmaken van uw huis na afloop van een zeer geslaagde verjaardag. Ook het met een vriendelijke glimlach verzorgen van koffie en gebak aan uw gasten behoort tot de standaard dienstverlening van De Verjaardagsdames. De Verjaardagsdame zorgt ervoor dat de jarige ook echt jarig kan zijn. Zelf ook een praatje kan maken met de gasten die voor de jarige zijn gekomen. Niet continu in de keuken staan met het zweet op uw voorhoofd om het zo aangenaam mogelijk voor uw gasten te maken. Uw gasten worden door De Verjaardagsdames volledig in de watten gelegd en voorzien van een hapje en een drankje.
U bent zelf de jarige en niet de butler.

Wie zijn onze Verjaardagsdames?
De Verjaardagsdames zijn door ons getrainde en doorgewinterde dames die weten hoe zij gasten op hun gemak kunnen stellen. De juiste etiketten en houding richting uw gasten. Met onze jarenlange ervaring en hierdoor opgebouwde mensenkennis doen wij onze uiterste best om de juiste Verjaardagsdame in te zetten voor uw verjaardag.

Wat verstaan wij onder een verjaardag?
Als we googlen op verjaardag komt er op Wikipedia de volgende betekenis in beeld:
De verjaardag is de dag waarop men zijn of haar geboorte viert. Dit heeft betrekking op mensen, maar het vieren van een verjaardag kan ook betrekking hebben op bijvoorbeeld de oprichting van een bedrijf of vereniging. Men spreekt dan vaak van een jubileum of een lustrum.

De cursieve tekst wordt door ons benoemd als de ‘gewone’ verjaardag. De kroonjaren worden nu veelal gevierd op onze locatie, partycentrum De Zandstuve. Ook is het mogelijk om deze kroonjaren te vieren op eigen locatie, maar met het warme gevoel van De Zandstuve. Mensen zijn namelijk de motor, deze bepalen mede de beleving die u heeft bij partycentrum De Zandstuve. Deze gastvrijheid kan ook onderdeel uit maken van uw verjaardag en dan gewoon bij u in uw eigen huiskamer.


 
De zeven zekerheden van de Zandstuve 100% Gasttevredenheid, daar gaan we voor! 1Service 2Maatwerk 3Vers 4Vermaak 5Sfeervol 6Vernieuwend 7Wensen
Dennenweg 11 | 7683 RS Den Ham Telefoon +31 (0)546 671650 info@dezandstuve.nl
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!