Welkom Arrangementen Zalen Catering 't Boshuys Foto's Contact Over ons Agenda
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!
Het concept

De Verjaardagsdames

Partycentrum De Zandstuve heeft tijdens haar 30 jarig bestaan op zaterdag 1 november 2014 een totaal nieuw en vernieuwend concept gelanceerd. Een 'out of the box' concept is het al in de media genoemd. De Verjaardagsdames is een concept dat naadloos aansluit bij de service die Partycentrum De Zandstuve tot op heden altijd biedt.

De Verjaardagsdames maken een verjaardag een feestje voor de jarige zelf. Geen slapeloze nachten, niet slepen met uw zware boodschappen, niet zweten in de keuken, maar gezellig samen met uw visite uw verjaardag vieren. Uw gasten komen toch naar uw verjaardag om het feest met u te vieren. Dit nieuwe concept is geen droom, maar door Partycentrum De Zandstuve werkelijkheid gemaakt. Iedereen kan en mag er een beroep op doen. De Verjaardagsdames zijn er speciaal voor u. Zelfs het ophangen van uw slingers kan door De Verjaardagsdames worden verzorgd.

Wilt u ook jarig zijn op uw eigen verjaardag? Neem contact met ons op en één van onze verjaardagsdames komt bij u langs om samen uw wensen door te nemen.

Voor meer informatie klikt u dan op de volgende links:

Wij zijn de verjaardagsdames?
Hoe kan ik de verjaardagsdames inzetten?
Wat kan ik van de verjaardagsdames verwachten?


 

 
De zeven zekerheden van de Zandstuve 100% Gasttevredenheid, daar gaan we voor! 1Service 2Maatwerk 3Vers 4Vermaak 5Sfeervol 6Vernieuwend 7Wensen
Dennenweg 11 | 7683 RS Den Ham Telefoon +31 (0)546 671650 info@dezandstuve.nl
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!