Welkom Arrangementen Zalen Catering 't Boshuys Foto's Contact Over ons Agenda
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!
Catering
Catering
Inrichting

Catering

In een wereld waarin mensen geraakt worden door belevenissen willen wij bijdragen aan dat ultieme gevoel. Geluk hangt immers aan een zijden draadje. Thuis in uw achtertuin, op de zaak of op elke andere gewenste locatie willen wij graag het verschil maken door altijd net iets meer te geven aan de mensen die voor u en voor ons belangrijk zijn.

Samen met onze toegewijde en enthousiaste medewerkers zorgen wij voor een professionele invulling van uw feest, want zodra u uw huwelijk, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of bijeenkomst uit handen geeft, mag u ook verwachten dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Wij werken op basis van maatwerk, een unieke combinatie van culinaire verzorging, stijlvolle inrichting en styling en passend entertainment. Zo toveren we uw huis om tot de prachtigste feestlocatie of ontvangen we uw gasten in een speciale evenementenlocatie.

We begeleiden u tijdens de organisatie en nemen uw zorgen graag uit handen. Naast de inrichting & styling, entertainment en natuurlijk culinaire verzorging, denken we graag met u mee om de betrokkenheid met uw gasten te verhogen, dit kan op allerlei verschillende manieren. Wij adviseren u graag in een orienterend gesprek.
De zeven zekerheden van de Zandstuve 100% Gasttevredenheid, daar gaan we voor! 1Service 2Maatwerk 3Vers 4Vermaak 5Sfeervol 6Vernieuwend 7Wensen
Dennenweg 11 | 7683 RS Den Ham Telefoon +31 (0)546 671650 info@dezandstuve.nl
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!