Welkom Arrangementen Zalen Catering 't Boshuys Foto's Contact Over ons Agenda
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!

't Boshuys

In een wereld waarin mensen moeten en willen onthaasten willen wij bijdragen aan dat ultieme gevoel van geluk. Want plezierig is het, tijd doorbrengen met de mensen die dicht bij u staan! Familie, vrienden, collega's, ze bepalen het geluksgevoel! Achter de schermen is er hard gewerkt in en aan 't Boshuys. Een modern ingerichte accommodatie op steenworp afstand van de Zandstuve is hier gerealiseerd voor juist deze groep mensen. In 't Boshuys kunt u onthaasten bij knapperend haardvuur of kunt u heerlijk ontspannen na een intensief activiteitenprogramma in het Twentse veen/coulisselandschap.
 

Ga naar de site om een goede indruk te krijgen van onze groepsaccommodatie 't Boshuys, www.t-boshuys.nl. Graag zouden wij u en uw groep met lieve vrienden en/of familie ook ontvangen. Neem vrijblijvend contact met ons op of kijk voor beschikbaarheid op onze site.
De zeven zekerheden van de Zandstuve 100% Gasttevredenheid, daar gaan we voor! 1Service 2Maatwerk 3Vers 4Vermaak 5Sfeervol 6Vernieuwend 7Wensen
Dennenweg 11 | 7683 RS Den Ham Telefoon +31 (0)546 671650 info@dezandstuve.nl
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!